Kaminer, ODK007 Elektrický vysávač na popol 18 L

Kód: 1937
Neohodnotené
Značka: Kaminer
€78,76 –50 %
pol pl Odkurzacz do popiolu ODK007 18L 4161 1 (1)
€78,76 –50 % €39,35
Momentálne nedostupné
Môžeme doručiť do:
26.6.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Vysávač na studený popol je skvelé riešenie, ktoré poskytuje vysoký komfort pri upratovaní krbu, grilu, kachlí a veľmi prašných priestorov. Elektrický vysávač s veľkým príkonom 1200 W na čistenie krbov, grilu atp.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vysávač na studený popol je skvelé riešenie, ktoré poskytuje vysoký komfort pri upratovaní krbu, grilu, kachlí a veľmi prašných priestorov. Elektrický vysávač s veľkým príkonom 1200 W na čistenie krbov, grilu atp. od popola.

Naviac má funkciu vyfukovania - stačí trubicu priložiť k výfukovému otvoru - vďaka tomu môžete ľahko použiť vysávač napr. K zametanie lístia na dvore.

Vysávač má dokonca DVA FILTRE! Dokonalý filter HEPA pripevnený k základni pod motorom a ďalší, látkový filter, ktorý chráni filter HEPA a znižuje nutnosť jeho čistenia na minimum.

Základné použitia vysávača:

  • upratovanie krbov
  • odstraňovanie popola z grilu
  • upratovanie dielne od kovových pilín
  • odstraňovanie drobné sutiny pri stavebných a rekonštrukčných prácach

Princíp fungovania:

Vysávač je vybavený motorom a využíva vlastný saciu silu (nie je nutný externý vysávač). Nečistoty sa nasávajú do komory vysávača, kde nasleduje filtrácia nečistôt, ktoré sú potom zhromažďované v zvláštnej nádobe, ktorou sa dá ľahko vyprázdňovať.

Vysávač je vybavený filtrom HEPA, ktorý účinne chráni motor pred poškodením. Látkový filter a filter HEPA možné umývať pod tečúcou vodou, takže je možné ich používať opakovane.

Vysávač je možné používať tiež len s filtrom HEPA, ale dodatočný látkový značne predlžuje jeho životnosť a dovoľuje ho udržiavať čistý. Bežné vysávače bez látkového filtra sa rýchlo upchávajú a musia sa častejšie čistiť. Spotrebič sa môže používať v domácnosti, kancelárii, reštaurácii alebo hoteli.

Dodatočný látkový filter dovoľuje vysávať popol z krbu, kde sa kúri drevom, popol z bežných kachlí na uhlie, hrášok, ekohrášek atp.

Filter je zhotovený zo špeciálneho materiálu zabezpečuje zadržiavanie popol a prach, nasadzuje sa priamo na obrubu nádoby a keď sa naplní popolom, stačí sňať sáčok a vytrepať ho alebo vyčistiť stlačeným vzduchom (k tomu možno využiť funkciu vyfukovania u vysávača).

Obsah súpravy:

  • vysávač
  • látkový filter
  • filter HEPA
  • trubica 1 m
  • hliníková hubica na trubici
  • návod v slovenčine

Záruka 24 mesiacov.

Dodatočné parametre

Kategória: Dom a záhrada
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.5 kg
farba: čierna
MSV: ZAPSAT
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: